Дневна доза 225 17. јун 2011.

Да полудиш од нормалне опозиције

Александар Вучић Jа разумем да би Борис Тадић желео да представља као опозициону странку оне који се понашају као Aл Kаида понекад, а да ове нормалне жели да изолује сасвим – што му је делимично успевало, али му ни то неће помоћи. Ми смо свакога дана имали акције, представљали наше програме, представљали наше планове. То што нисмо направили велики митинг то је, још једанпут да вам кажем, да бес народа не би могао да се задржи и не би могао да се сачува.

Александар Вучић, заменик председника СНС-а, конференција за новинаре испред Председништва Србије на Андрићевом венцу, сајт СНС-а
blog comments powered by Disqus Правила коментарисања (прикажи)
Молимо вас да се у коментарима држите теме изјаве. Коментари регистрованих корисника (Disqus, Facebook, Twitter, Google, OpenId, Yahoo) објављују се одмах, а анонимни коментари и они који садрже линкове на друге сајтове морају бити одобрени. "Изјаве.нет" задржавају право да обришу коментаре регистрованих корисника или не објаве анонимне коментаре који садрже неумесне осврте на личност, приватан живот, увреде, претње, било какву нетрпељивост или садржај који није у складу са законом, као и оне с линковима који не представљају допринос дискусији. Коментаре писане СВИМ ВЕЛИКИМ СЛОВИМА не објављујемо или пребацујемо у сва мала слова. "Изјаве.нет" не одговарају за ставове коментатора, али уједно позивају на толеранцију и уважавање Другог и Другачијег. Молимо вас да ваши коментари не буду предуги и сматра се да сте остављањем коментара прихватили горња правила. Ако је коментар у сагласности с правилима, биће објављен онако како сте га написали (без брисања и/или дописивања речи). Модераторима се можете обратити на redakcija@izjave.net.