Последње људско искушење

Никола Коља Пејаковић Човек једино може да се окрене својој породици, да постане бољи… Ми можемо оно што можемо, а то је рад на себи. Ради на себи, немој бити коњ, немој бити будала, немој бити необразован и его манијак. Ради на томе да некако мало спустиш њоњару. Знам да то није лако. Али то је једино што можемо. Не можемо ми поправљати свет, државе и народе… Али себе кад мало поправиш то је као каменчић који кад бациш у воду па се појаве они концентрични кругови… Та енергија се шири…

Никола Коља Пејаковић, глумац, сценариста и музичар, „Балкан инфо“/„bizlife.rs“

Револуција (више) не може да чека

Синиша Мали Да будем најискренији, знајући председника Вучића, он већ размишља о томе које ћемо нове уговоре потписивати са кинеским партнерима и кинеским инвеститорима и веома је важна та порука да Србија не жели да промаши Четврту индустријску револуцију.

Синиша Мали, министар финансија, о посети председника Србије Кини, РТС

Слободна кинеска република

Синиша Мали Постигнут је договор и о Индустријском парку у Борчи, који ће се простирати на 320 хекатара и биће највећи кинески индустријски парк у Европи. Преко 1.000 компанија се очекује, скоро 10.000 радних места.

Синиша Мали, министар финансија, о посети председника Србије Александра Вучића Кини, РТС

Ударање чежње

Марко Ђурић Брисел ће мало сачекати да поново види председника Србије Александра Вучића, с обзиром на то да је изостала свака подршка његовим идејама за решење питања Косова и Метохије и односа Срба и Албанаца.

Марко Ђурић, шеф владине Канцеларије за КиМ, „Политика“