Ко то тамо звоца (и квоца)

Александар Вучић Имате људе у нашој земљи који морају да се баве тешким пословима и морају да доносе најтеже одлуке. А има много људи којима је „посао“ звоцање, квоцање и оговарање. Не могу да се бавим свим тим, на мени је да трпим свакодневно и радим и доносим најтеже одлуке.

Александар Вучић, премијер Србије, „Шта радите, бре?“ РТС-а

Медије нико не сме да секира

Александар Вучић Сад бисте ви да ја будем цензор и да кажем неко не сме нешто да пише. Шта све ви пишете о мени па вас никад нисам позвао било шта да вам кажем и секирам. Ја се не мешам у рад и писање медија. То је мој посао.

Александар Вучић, премијер Србије, о чланку „Војска на нишану - Заштитник против заштитника“ листа „Одбрана", „Шта радите, бре?“ РТС-а

Менаџерисање српским језиком

Александар Вучић Желимо да management service agreement врло брзо заменимо приватизацијом, не желимо да држава буде власник Железаре. То нам није боље решење, али пошто нисмо успели са приватизацијом, онда идемо на нешто лошије решење – management agreement.

Александар Вучић, премијер Србије, после неуспелих преговора са „Есмарком“ о приватизацији смедеревске железаре, РТС

(Српску) науку нема ко да жали

Блиц Председник Србије Томислав Николић, након успешно завршеног факултета и мастера, прошле године објавио је и два научна рада и то на теме политичког менаџмента и негативне кампање. [...] Николићеви радови, писани народским језиком, имају један четири а други седам страна, и укупно две фусноте.

Блиц, о научно-истраживачком раду председника Србије